Sidor

måndag 18 april 2011

Tidningen Ridsport

Förut var det en höjdpunkt när Tidningen Ridsport landade i brevlådan varannan torsdag. Den lästes noga från pärm till pärm.
Men den senaste tiden har jag inte ens orkat bära upp tidningen till sovrummet för att läsa den innan jag somnar, jag bläddrar bara igenom den och bär ner den till källaren för förbränning.
Varför är det då såhär? Jag vet inte riktigt, kanske är det att allt som står i tidningen redan har lästs på nätet. T.ex. kom ett nummer fyllt med bilder från Göteborg Horse Show två veckor efter att tävlingen varit, kändes lite sent och ointressant att läsa då. Förut lusläste jag också annonserna, men det gör jag nu hellre på hästnet.se. Dessutom måste jag säga att jag tycker att kvaliteten på artiklarna inte direkt är av någon höjdarkvalitet. I senaste numret gjordes en test på olika schabrak, jaha, det är väl något högst personligt och borde vara lite svårt att få någon reda i vilka schabrak som är bra och inte.
Nej, jag har helt enkelt tappat intresset för tidningen och kommer inte att fortsätta prenumerera. Det känns lite sorgligt, det har varit en tidning som jag har läst nästan sedan jag blev intresserad av hästar på 80-talet. Först läste jag den på biblioteket och för x antal år sedan började jag också att prenumerera...
Däremot är jag väldigt mycket inne på Hippson.se och prenumererar även på den tidningen. Betydligt bättre och roligare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar