Sidor

onsdag 27 april 2011

Aktiv kväll!

I morse bestämde jag mig för att jag skulle ta fram cykeln och kolla däcken så att jag kunde cykla till gården efter jobbet. Jodå, den behövde pumpas, men jag var inte riktigt vaken och fick det inte till att fungera... Pumpen fastnade i ventilen. Eftersom jag hade jobbarkläder på ville jag inte olja ner mig utan det fick vänta tills jag kom hem.
När jag kom hem insåg jag ju hur jag skulle bete mig och fick pumpat däcken och for iväg. Det var inga pigga ben jag hade.Jag har inte haft någon träningsvärk efter måndagens löparrunda (konstigt nog) men det kändes att det inte var helt fräscht... Det gick dock bra att cykla, det tog drygt 47 minuter och jag loggade rundan på SportsTracker. 12,8 km enligt den.
När jag kom till gården försvann solen och några riktigt mörka moln tornade upp sig, men det kom inte mycket regn, bara några enstaka droppar. Idag var det Bosse Bus tur att få lite motion. Det fick bli lite skuttande i paddocken. Jag hade samma hinder som för Pelle i lördags, en bom, en cavalletti och en 5,5:a.
Han kändes riktigt bra idag, hoppade jättefint och fick till en riktigt bra galopp i båda varven. Han var inte så het och lyssnade jättefint på mig och tog alla styrningar perfekt. Duktig kille!
Sedan var det bara till att slänga på sig cykelkläderna igen och cykla tillbaka hem. Märkligt nog hade det regnat när jag kom till Rolfstorps stationssamhälle och när jag kom till "Grimeta röv" var det torrt igen... Väldigt lokala regnskurar..
Jag tog en annan väg hem, mindre backig som tur var för den sista sträckan var riktigt seg. Benen kändes som stela pinnar och det var en riktig fajt att cykla upp för två-metersbackar med väldigt måttlig lutning. Vägen hem tog nästan exakt lika lång tid som vägen dit, men däremot var sträckan 15 km... Undrar verkligen om det stämmer???
Det bästa med att träna är känslan efteråt! Jag strechade ordentligt och tog en härlig dusch, nu är jag bara varm i kroppen och otroligt nöjd med mig själv!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar