Sidor

torsdag 21 april 2011

Torrshampo...

Jag tvättar mitt hår varje dag, dels eftersom jag oftast rider och umgås med hästarna och det efter det inte luktar så gott, dels för att mitt hår blir fett och äckligt om jag inte gör det. Men så hörde jag talas om torrshampo, som enligt tillverkaren ska "absorbera överflödigt fett". Jag tyckte det lät lite för bra för att vara sant och min erfarenhet säger mig att saker som låter lite bra för att vara sanna också är det...
Men jag beställde iaf en flaska TIGI Rockaholic Dirty Secret Dry Shampo, då jag har TIGI vanligt shampo sedan innan som jag är väldigt förtjust i.
Jag testade detta i tisdags, då jag inte hade hållt på med hästarna och  håret då alltså inte var så ofräsht, men på väg att bli lite fett på sina ställen. Döm om min förvåning när det som stod i beskrivningen om produkten faktiskt stämde till 100%! Det luktade supergott, fettet absorberades och försvann och håret kändes riktigt bra, även igår! Så det var ju en positiv överraskning! Nu kommer jag definitivt att tvätta håret betydligt mer sällan när tillfälle finns. Superbra produkt!
Klicka på bilden för att komma till produkten på Beautyplanet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar