Sidor

tisdag 26 april 2011

På g med träning!

Igår provade jag mina nya löpardojor. Det är år och dar sedan jag sprang ordentligt och var på sådan nivå att jag kunde springa en mil och tycka att det var helt underbart. Igår kunde jag konstatera att det är låååångt dit igen...
Men jag älskar ju att springa med pulsklocka och använder SportsTracker i mobilen för att registrera promenader osv. Där kan man se på en karta vart man har gått (eller sprungit, ridit, cyklat osv), hur långt, hastighet mm. Nu finns det även ett HeartRate-band som via Bluetooth kan kommunicera med min mobil. Det går alltså att registrera pulsen och på så sätt få koll på kaloriförbrukning och även kunna följa hur man utvecklas. Det är sånt som håller min motivation uppe, så nu har jag beställt ett sådant band från SportsTracker Shop:). Jag älskar verkligen tekniska prylar:)
Jag hoppas att det ska få mig att orka ge mig ut och röra på mig mer. Ska försöka cykla till gården några gånger i veckan och springa på helgerna. I övrigt blir det morgon- och kvällspromenader med Selma och såklart de obligatoriska lunchpromenaderna. Och så ridning förstås, men det räknar jag knappt som träning:).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar