Sidor

måndag 18 april 2022

Cykelpremiär!

Jag var så sugen på att cykla en runda idag och efter ridturen med Kalle hade jag energi över till att köra en kvällsrunda.

Åh, vad jag har saknat cyklingen! När jag satte mig i sadeln och drog iväg kände jag direkt att det var en underbar runda jag hade framför mig!

Jag körde lite grusvägar, till en början var de superfina, hårda och fina, men sedan kom jag in i ett parti med nypålagt grus som inte hade satt sig, mindre kul! Men jag kämpade på och det var endast i en backa jag fick gå eftersom gruset bara rullade under däcken och jag kom inte framåt.

Resten av rundan rullade på bra, jag blev faktiskt varm i mina kläder och fick knäppa upp, men när solen började sjunka och jag hamnade i skugga fick jag dra upp igen för då blev det rätt kallt. Cykling är väldigt kallt!

Men det var härligt att komma ut en runda och nu vill jag verkligen cykla mer i år. Det är en så himla härlig träning. Och jag har saknat att få höja pulsen så som man gör när man tar i på cykeln. Det har mest blivit styrketräning den senaste tiden och även om jag tar i där också är det inte samma sak som att köra med högre puls ett längre pass.

Knappt 28 km fick jag ihop och jag var ute i 1 timme och 20 minuter. Bra start på cykelsäsongen 2022!

Grus-cykling

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar