Sidor

söndag 11 juli 2021

Valpmys!


Igår åkte vi lite rundor, Magnus och jag. Vi skulle kika lite på betesputsar, då vi vill ha en sådan till att putsa hagarna med. Först åkte vi dock till återvinningen i Varberg och dumpade lite grejer innan vi for till första stället. Vi korsade E20 6 gånger innan vi insåg att GPS:en hade lurat oss till en väg som inte alls var en väg. Jäkla skit! Bara till att köra tillbaka och ta en omväg. Och så korsade vi E20 ytterligare fyra gånger...

När vi kom till stället vi skulle till insåg vi att de inte hade det vi var ute efter, så det var bara till att köra vidare. Till ett mycket mer spännande ställe! Nämligen till vår blivande taxvalp!

Ja, det är sant! Vi har ÄNTLIGEN hittat en taxvalp! En strävhårig, med meriterade drevprovsföräldrar. Så nu hoppas vi verkligen att det ska bli en liten fin jaktkompis. Och knähund förstås! Om två veckor ska vi hämta henne. Hon hade tre syskon och en av hanarna var en riktig terrorist! De andra tre var rätt nöjda efter ca 20 minuters pyssel med oss, men den fjärde hängde i och var med oss och drack kaffe. Han skulle bita på allt och ville helst äta upp min tröja. Tur att vi inte ska ha någon hane :).

Men det är ju så mysigt med valpar, jag skulle kunna bo i den där valplådan och bara busa med dem hela dagen. Nu får vi en härlig semester med valp som ska göras rumsren och upptäcka världen tillsammans med oss, så kul!

Den lille terroristen!


Så söt!


En av tikarna, kanske vår? Så söt!


Lite lugnare fröken


Blev snabbt trött

Efter valpmyset kom vi till dagens tredje ställe, där fanns en sådan betesputs som vi vill ha, men tyvärr hade de redan stängt, så vi får ringa dem till veckan och höra vad de ska ha för den. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar