Sidor

söndag 25 juli 2021

Bosse i fin form!

Igår startade jag dagen med en ridtur på min fine Bosse bus! Han fick gå i paddocken och han var så himla fin! Senast jag tränade honom för Charlotte började han ju lätta i framänden och komma ihop sig få himla bra och igår fick jag dit honom ganska direkt när jag red fram honom.

Jag körde volter, sidförflyttningar, galoppfattningar, serpentiner. Vi red serpentiner över cavallettis på medellinjen och så tog vi dem i galopp. Först bara som volt, men sedan bytte jag varv på den i mitten och han fattade direkt och landade i rätt galopp. Så himla kul, men utmanande övning!

Sedan red vi på de andra hindren och när han väl galopperade så hoppade han jättefint. Han var reglerbar i galoppen och lyssnade på mig. Men när han blev trött drog han iväg lite grann och då blev det mindre bra språng. Men han skötte sig otroligt bra i värmen!

Efter passet tvättade jag honom i shampo och han blev så himla fin. Som tack gick han ut och rullade sig i den största yta med jord som han kunde hitta och så var mitt tvättande ogjort arbete... Men, men, han är ju fin ändå :).

Nytvättad Bossis!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar