Sidor

torsdag 8 juli 2021

Bosse skogsrunda

Igår fick Bosse gå en lite längre skogsrunda, vi traskade mot Linneskogen, förbi Gamlens, förbi golfbanan och sedan in mot Grimsjön.

Han var stundtals seg, men när vi väl började trava och galoppera i backarna och sedan kom ner till sjön taggade han till och vi kunde galoppera upp för en härlig backe. Tänk, jag har galopperat i skogen sedan jag skaffade häst 1993 och jag tycker det är precis lika häftigt då som nu! Så härlig känsla att sitta 1,72 m upp i luften på ett 650 kg tungt flyktdjur som älskar galoppen lika mycket som jag!

Vi vände sedan upp mot Bexells stenar, tog ytterligare galopp i backarna upp mot Ryenskogen innan vi vände hem genom skogen. En fantastisk sommarkväll, drygt 20 grader och en mild bris som svalkade lite grann.

Bosse blev så svettig att hela schabraket var blött rakt igenom! Men han kämpade på bra och galopperade på trots att konditionen och styrkan inte är riktigt på plats där jag vill ha den än, men vi bygger vidare. Bästa sättet att bygga är att galoppera i skogen!

Vägen utmed Grimsjön


Hem genom Ryen-skogen





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar