Sidor

tisdag 21 juni 2016

Regn och rullskidor!

I natt och i förmiddags har det äntligen regnat ordentligt! Strax över 15 härliga millimeter kom det! Det är faktiskt mer än vi har fått totalt de senaste två månaderna. Så ikväll slapp jag vattna blommor och grönsaker. Så gött!

Äntligen kom regnmätaren till användning!
Efter jobbet fick jag tagit en sväng om stan och Surfers Paradise för att skaffa neoprenlim till våtdräkten. Jag upptäckte igår att jag lyckats göra ett litet märke med en nagel, så det var bra att få det lagat. Funkade jättebra med limmet!

Så ikväll kunde jag ha tagit mig till någon sjö och simmat. Istället lockade rullskidorna. Det är faktiskt årets längsta dag idag. Och hur firar man det bättre än med en runda på rullisarna:).

Så jag tog mig till asfaltsland och slängde på mig alla grejer och gav mig iväg. Det var helt underbart! Lite härlig motvind till en början. Det är ju bra för då blir det medvind hem...

Stakandet funkade bra. Jag kände mig stabil på rullskidorna och allt gick mycket bra. Det var inte så mycket trafik ute heller, så det var rätt lugnt och skönt.

Dagens träningskompisar
Det kändes bra att få träna överkropp efter all cykling. Bukmusklerna fick jobba ordentligt och det behövde de verkligen! Det var lättrullat och kändes som en bra början på min väg mot Tjejvasan 2017.

Dagens runda
Det är en rätt häftig känsla att rulla skidor mitt i sommaren i värmen och samtidigt tänka på snö, vinter och skidspår... Jag njuter!

Imorgon ska jag ta tag i simmandet! Kanske...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar