Sidor

onsdag 15 juni 2016

Börjar om med löpningen igen!

Rullskidsuget är rätt stort nu och när jag lämnade jobbet idag sken solen och det var varmt och skönt. När jag kom hem regnade det. Regnet är otroligt välkommet efter närmare sex veckors uppehåll, men jag ville ju rulla skidor!

Så jag låg kvar på soffan en stund till och nästa gång jag tittade ut genom fönstret var det uppehåll igen. Rullskidorna hade lämnat mina tankar för en stund och jag kom istället att tänka på mina nyinköpta löpardojjor som jag inte hade provat ännu, pga alla cykling den senaste tiden.

En löprunda kunde ju passa denna kväll... Och det var det en hund som höll med om... När jag rotade i mina garderobslådor efter löparkläderna satt Selma och tjöt i farstun! Helt otroligt att hon hör vilka kläder jag tar på mig... Hon är den största motivation jag har till att springa nu!

Nya skor!
Jag tog på mig shorts och min senaste skryt-tröja från Tjejvättern. Vad kunde gå fel?

Skryt-tröjan på!
Jag påbörjade ett träningsprogram för några veckor sedan. Ett program som ska ta mig upp till milen igen. Efter första veckan med det programmet blev jag förkyld och sedan blev det panikträning på cykeln efter det. Så det har inte blivit några löppass sedan dess. Så det var bara till att börja om. 

Lite tungt att börja om kanske, men lätt att se fram emot fyra korta kilometer. 

Vi började med att värma upp gåendes, men när jag kom till första uppförsbacken började jag springa för att känna efter lite i knäet som kändes lite stelt, men inget kändes när jag sprang, så jag sprang vidare.

Det var lätt till en början, men blev lite tyngre på slutet. Det var faktiskt rätt varmt ute, men överlag gick det rätt bra ändå. Fyra kilometer kändes lätt ändå! Skönt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar