Sidor

fredag 10 juni 2016

Ändrade planer Tjejvättern

Min ursprungliga plan för Tjejvättern var att köra till Motala imorgon på morgonen. Jag hade tänkt komma iväg vid halv sex-sex någon gång.

Igår kväll funderade jag lite mer på den planen. Jag har varit extremt trött denna vecka och plötsligt insåg jag att jag inte skulle orka gå upp astidigt en morgon till. 

Så jag ändrade planen. Letade upp ett hotell. Det fanns faktiskt hotell i Motala. Men där ville de ha 2500kr för en natt. Inte så aktuellt! Så funderade jag på vad som ligger i närheten. Mjölby är ju inte jättelångt från Motala och där hittade jag ett rum för 800kr istället. Mycket bra!

Så det blev snabbpackning igår kväll och i morse. Och efter jobbet drog jag mot Motala.

Efter ett tag i bilen kom jag på att jag inte hade ätit någon lunch. Bara fredagsfrukost två gånger. Så magen började bli rätt tom och jag blev tvungen att stanna och äta.

Efter det körde jag hela vägen till Motala. Jag lyckades hitta en väldigt central parkering och hade nära till allt därifrån.

Jag fick se en av MTB-Vätterns starter innan jag hittade mässområdet och nummerlappsutdelningen.

Jag fick hämtat nummerlappar och chip, samt tog en sväng på mässan. Jag hade glömt mina energigels som jag köpte igår. Och så köpte jag en Tjejvätterntröja. Det måste man ju ha:)

Jag gick tillbaka till bilen och körde till Mjölby och stadshotellet. Nu ser jag fram emot en god natts sömn, en god hotellfrukost imorgon och en härlig cykeldag!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar