Sidor

fredag 19 september 2014

Torsdag 11 september Mallorca

Näst sista dagen här på Mallorca. Ställde klockan på sju för att gå upp och springa ifall halsen kändes ok. Det gjorde den inte. Liiiite raspighet kvar. Och jag chansar inte på någonting nu såhär nära Lidingöloppet. Hellre vila sig i form och leva på sommarens långpass än att pressa kroppen och åka på dunderförkylning!

Men det var rätt skönt att ligga kvar i sängen en stund också och ladda batterierna.

När vi åt frukost fick jag en obehaglig kramp i magen och mådde lite illa ett tag, men när jag legat i solen på stranden ett tag så gick det över. Skönt! Vill inte ha magproblem!

När jag låg där på stranden såg jag en skugga ovanför mig och när jag öppnade ögonen hade en fiskmås landat några meter ifrån mig med en fisk i munnen.

Läskiga fågel!
Det var riktigt blåsigt idag och vågorna var rejäla. Många surf-människor i olika variationer ute!

Fullt med kite-surfare!
Vi låg på stranden en bra stund och gick sedan in på hotellrummet, duschade av oss sanden och tog ett dopp i hotellets lilla pool. Jag har under hela veckan här övat på att dyka ner till botten och bara hålla mig under vattenytan. Och idag lyckades jag faktiskt göra en volt. Hurra! Jag kan faktiskt slappna av mer och mer i vattnet och känslan av att jag ska drunkna avtar alltmer. Jag håller nog på att bli ett litet vattendjur:).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar