Sidor

söndag 14 september 2014

Ledbruten!

Idag var jag först en sväng på Gekås för att köpa lite grejer som behövdes. Perfekt att vara där kl 8 på morgonen och tåga ut genom kassan innan alla andra har vaknat och kommit dit!

När jag kom hem åkte Älsklingen och jag till församlingshemmet för att rösta innan vi drog igång målningen av gaveln igen. Färgen för dagen var vit och det var takutsprång, fönsterfoder och brytbräda som skulle målas. Det som tar mest tid är maskerandet. Så jäkla trist!

Men vi kom igång rätt bra ända tills Älsklingen skulle iväg och roa sig vid lunch ungefär. Sedan blev jag lämnad åt mitt öde...

Allt eftersom jag målade och behövde komma längre ner på ställningen tog jag också ner bitar av ställningen som inte behövdes. Jag hann klart det mesta, utom det som man kan måla ståendes på marken. Så jag började riva ställningen istället, eftersom snickaren vill ha den imorgon.

Jag har släpat nästan hela (j*vla) ställningen själv ut på gårdsplan. Jag rev alltihop själv. All trall har jag burit bort. Det är endast ett fåtal grejer som ligger kvar vid huset eftersom det blev mörkt innan jag var klar. Så nu är jag jäkligt trött, har jäkligt ont i ryggen och dessutom näsblod! Vem behöver ett gym när man kan riva och släpa ställning?

Nu är ställningen borta, men har ingen bild eftersom det blev mörkt...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar