Sidor

onsdag 24 september 2014

Hoppfull!

Efter söndagens löppass har min kropp varit helt under isen. Jag har haft värk i höfter, bäcken och ben. Ryggen har varit stel som en pinne. Igår kväll hade det dock gått över, men då ägnade jag mig åt matlagning så klockan blev för mycket för att jag skulle vilja ge mig ut och springa.

Men idag var det äntligen dags! Jag kände att jag bara måste testa igen och se hur kroppen reagerar. Försöka hitta en positiv känsla inför lördagens Lidingölopp. Klockan var halv sju innan jag kom ut och det regnade. Jag tog på mig långtights, t-shirt, tunn jacka, buff och reflexväst. Höstkänsla!

Men alla kläder behövdes! Det var inte särskilt varmt i luften även om regnet inte var så kallt. Selma och jag sprang upp i Linneskogen i vad som kändes som ett väldigt lugnt tempo. I någon backe fick jag upp flåset, men annars kändes det bara lätt lätt att springa! Skön känsla!

Dock känns höftpartiet och benen som att de inte är riktigt med och det känns som att det är där jag kommer att få känningar på lördag. Jag hoppas att jag lyckas ta det lugnt och att kroppen orkar alla tre milen så att jag kan få den där medaljen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar