Sidor

lördag 12 mars 2011

SNÖ!

Idag vaknade jag strax efter halv sju, konstigt nog. Kom i säng rätt sent igår ändå (med mina mått mätt så är allt efter kl 9 sent). När jag legat ett tag i sängen och funderat på om jag skulle försöka somna om hörde jag ett traktormuller... Jajamen då kommer bonden som har marken precis utanför vårt hus och sprider piss på åkern. HALV 7 PÅ MORGONEN EN LÖRDAG! Som vanligt! Det är alltid så när han ska göra något. Tidigt som f-n på helgerna. Ingen som helst respekt för att det finns människor som vill sova, nejdå.
Så då gick jag upp. Då började det snöa! Jag gick en runda med hundarna, som knappt ville röra sig framåt i snön. Sedan tog jag ut hästarna, som inte heller direkt sprang mot hagen. De gillade inte att få pannan full med snö.
Men men nu kan jag med gott samvete åka till min gård och börja röja väggarna i mitt blivande kontor. Eftersom det är masonit under den gamla tapeten har jag kommit fram till att det är bättre att ta ner masoniten, skruva upp gips och tapetsera på det istället. Så nu ska jag ta bort alla lister och börja riva masonit...

1 kommentar: