Sidor

torsdag 17 mars 2011

Förberedelser inför helgen...

Idag åkte jag och Älsklingen till Byggmax för att köpa gips, golv, tak o lite annat plock.
Vi inhandlade 10 gipsskivor, 6 paket golv (laminat klickgolv med lönnfärg), en 10-litershink spackel underlagsfoam och gipsskruv. Tyvärr var innetaksskivorna slut, så jag får åka o kolla på andra ställen om det går att få tag på.
En liten stund efter att vi hade lämnat Byggmax och McDonalds (där Magnus tog en burgare) så började det att regna! Jag, mitt nöt tänkte att jag skulle ta med en pressenning, eftersom det började regna i Halmstad när jag åkte från jobbet, men det hade jag naturligtvis hunnit glömma tills vi åkte o handlade... Ja, det är inte lätt att vara både blond OCH senil:).
Så vi fick springa in med golvpaket och gipsskivor eftersom det låg helt oskyddat på lastbilsflaket. Men vi fick in grejerna rätt snabbt ändå.
Det är ju lite konstigt... Förra gången vi handlade något som inte tål vatten var bränslepellets (som består av sammanpressat sågspån) och då minsann vräkte snön ner. När vi kom till huset idag övergick regnet i snö, och det öste ner rätt ordentligt. Men vad vi kunde se fick inte gipsen några vattenskador och vi kunde ställa dem längs med väggen så de ska nog klara sig.
Så nu är vi väl förberedda på helgens arbete...

Såg att en färgbutik i Falkenberg har 25% rabatt på hela sitt tapetsortiment, så där kommer jag nog att svänga förbi när jag kör hem imorn. Hoppas jag hittar något kul där!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar