Sidor

söndag 6 mars 2011

Det är mycket nu....

Den gångna veckan har varit smått hysterisk...
Mycket att göra på jobbet, känns som att man aldrig kommer i kapp. Besök på banken för att betala de räkningar som kommit till pappa, besök hos den som ska sköta bouppteckningen och före det letande efter alla papper som behövs.
Dessutom försöker jag komma på vad jag ska ha för tapeter i mitt nya kontor som jag har börjat riva tapeter i. Igår var vi i den enda färgbutiken som hade öppet längre än till kl 12 och där blev jag bara ännu mer förvirrad. Åkte därifrån endast med en tapetskrapa i handen... Och totalt nollad på vad jag vill ha på väggarna. Det finns ju så otroligt mycket att välja på!
I alla fall så åkte vi till gården och eldade lite på eftermiddagen. Jag hade tänkt att jag skulle sopa upp allt grus som ligger på gångarna, men det slutade med att jag och Magnus istället röjde undan allt gammalt gräs och gammal mossa som växt upp över gången så att den faktiskt riktigt fina stengången kom tillbaka. Så långt som det gick pga att det fortfarande är lite tjäle i backen.
Sedan skruvade vi även ner staketet och bar in det i stallet för att det ska målas framöver. Vitt ska det bli. Stolparna ska också göras rena och målas gråa (tror jag). Blir nog snyggt!
Idag blir det eldning av gammalt gräs, om det nu inte blåser för mycket. Kul att fixa i ordning lite!
Ingen bild från igår, trodde att jag hade glömt telefonen och tog därför inga bilder...

2 kommentarer:

  1. När man ser huset på bild, utan den där granen framför, så ser man hur slitet det ser ut. Det kommer att bli så bra när ni är klara :-)
    /inger

    SvaraRadera
  2. Och du kan inte ana hur mycket jag ser fram emot den dagen då allt är klart! :)

    SvaraRadera