Sidor

lördag 4 november 2017

Stallplats uthyres

Jag har fortfarande en stallplats kvar i stallet att hyra ut och det hade varit kul att få in en häst och ryttare till här på gården, tycker jag!

Det som erbjuds här är stor sommarhage med bete, stora, fina boxar med rejält fönster, kuperad vinterhage utanför stallet. Vi har en ridbana med måtten 25 x 63 m och i den finns massor av bommar, hinderstöd och sockerbitar. Allt man kan behöva för ett bra träningspass!

Ridbanan
Inne i stallet har vi fyra boxar och en bred stallgång där man slipper trängas.

Rejäl stallgång
Boxen nedan är den som är kvar att hyra ut. Där har aldrig stått någon häst då jag inte har ansträngt mig för att hitta någon mer hyresgäst. Men jag tycker det är synd att en sådan fin box bara står tom!

Lediga boxen
Sadelkammaren är uppvärmd till komfortvärme, du har tillgång till två sadelhängare, så många tränshängare som behövs, täckesförvaring på hängare och garderob till att förvara annat som behövs.

Garderob

Tränshängare och annat
Sadelkammaren är delad så att allt läder hänger för sig själv, där finns också elementet, se bild ovan. I andra delen finns möjlighet att hänga täcken på tork i taket och förvara alla andra grejer.

Vi har kallvatten i stallet, men det finns vattenkokare om man vill ha lite varmvatten. Kranen är isolerad så vi har alltid vatten oavsett temperatur utomhus.

På tio minuters skrittavstånd finns ett privat ridhus som ägs av en hopp- och dressyrtränare. Det går att köpa ridhuskort eller betala per gång.

Runt omkring gården har vi massor av fina ridvägar och endast fem kilometer till Åkulla bokskogar. det går även att ta sig till Bexells stenar om man vill göra en fin långritt. 

Skogsvägar
Grusvägar

Trafikbefriade vägar
Hästarna går ute dygnet runt på sommaren och då betalar man 1250 kr. På vintern släpper jag ut dem 05:30 de flesta morgnar och tar in dem vid 16-17 på kvällen. På vintern ingår in- och utsläpp, fodring och en bal spån/vecka. Då betalar man 1875 kr. Hösilage finns att köpa. Samtliga priser är inklusive moms.

Sommarhage
Vinterhage
Vid intresse, kontakta mig på hinnagarden@gmail.com 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar