Sidor

söndag 12 november 2017

Höstsol

Idag inleddes dagen (efter stallet) hos en kompis tillsammans med delar av tjejfrukost-gänget. Så härligt och kul att träffas och snacka och käka god frukost!

Dock hade jag lite bråttom hem. Det var nämligen solsken och så gott som vindstilla ute idag! Helt fantastiskt efter gårdagens blåsande. Så jag ville hem och motionera mina grabbar. Jag hade bestämt med min hyresgäst att vi skulle ses vid två-tiden och jag ville hinna rida Bosse före för att inte riskera att behöva rida i mörkret.

Eftersom jag frös igår när jag red tog jag på mig fodrade vantar, hade kondommössa under hjälmen och rätt varma tröjor + varm väst. Det tog inte lång tid innan jag insåg att jag hade lite för mycket kläder på mig... Jag var alldeles för varm om händerna och svetten rann under säkerhetsvästen.

Idag skrittade Bosse och jag bort på banvallen och sedan upp i Linneskogen. Han vände vid ett liggande jakttorn, annars var han rätt lugn idag också. Han blev lite mer på tårna uppe i skogen men efter att vi tagit oss ur Linnarp och var på väg hem slappnade han av ordentligt. Det blev skritt och trav och det gick bra trots att han saknar en sko. Så det blev ännu en trevlig och rolig ridtur och jag var supernöjd med honom!

På väg hem på avslappnad häst
Hyresgästen och jag gick med Pelle och Lukas runt Linnarp. Pelle är löjligt lugn nu. Han lyfte inte ens ögonbrynen i Linnarp. Annars brukar det snarkas och taktas och svansen brukar ligga på ryggen när vi går där förbi. Men idag var det inte ett dugg farligt. Så skönt! Jag hoppas verkligen att detta humör håller i sig på Pelle! Det hade varit så kul att kunna rida ut honom också lite mer ordentligt och kanske våga sig ut i skogarna!

Även det blev en härlig tur i härligt väder. En fantastiskt fin söndag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar