Sidor

torsdag 13 juli 2017

Till häst

Vilken härlig solig dag vi har haft idag! I morse var det kav lugnt och klarblå himmel. Men framåt lunch började det blåsa och lite stackmoln kom in. Men det var ändå mer sommarkänsla än tidigare iaf.

Ikväll var faktureringen inställd och när det händer känns det som om jag får enormt mycket bonustid. Så då fick det bli lite mys med hästarna.

Det blev en del hästmys i morse också då hovis var här och fixade nya skor. Så nu är de redo för lite sommarmotion!

Bosse har blivit ren igen. Han var ju halt fram och tillbaka för någon månad sedan. Så det fick bli han som fick komma ut idag.

Han var otroligt lugn. Lite slö i början, möjligen lite öm efter skoningen. Han traskade på i sin takt. Han var nyfiken på saker och ting men gjorde ingen grej av någonting. Det blev bara en sådan där härlig sommartur som jag har längtat efter!



Han fick trava när vi kom in på gärdsvägarna och då piggnade han till lite mer. Men höll sig ändå i skinnet och hittade inte på något bus.

När vi nästan var hemma möttes vi av den här:



Jag frågade Bosse om han vilke hoppa, han svarade att han har glömt hur man gör:). Det har jag nog också glömt när jag tänker efter. Det är ju många år sedan jag och mina hästar seglade över hinder.

Så jag hoppade av och försökte dra bort trädet. Det gick inte. Så vi fick vända och ta en liten omväg.

Det tog ett tag innan jag hittade något att stå på så att jag kom upp på hästryggen igen. Han är ju rätt stor, runt 1,70, så honom svingar jag mig inte upp på hur som helst.

Han hade bråttom hem och jag var så nöjd med honom!

En annan som var nöjd var ponnyn, som fick lite extra bete då det har växt upp rätt bra bakom garaget. Där kan hon gå och äta i lugn och ro!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar