Sidor

torsdag 27 juli 2017

Morgonritt

I morse gjorde jag något som jag inte har gjort på många år; jag ställde väckarklockan på fem för att sticka ut och rida.

Det var en underbar morgon! Svalt, vindstilla och strålande sol.

Idag var det Bosses tur. Han var som vanligt trött när han stod på stallgången, men han blev pigg och framåt när jag kom upp på ryggen.

Vi traskade iväg mot Linnarp och senare ut på banvallen. Det var så gott som helt insektsfritt, helt underbart! Bosse var vaksam på det mesta i omgivningarna

Vi korsade en gräsåker för att vända upp i Linneskogen och då ville han inte gå upp i skogen, utan skulle tjura, men han gav sig rätt snabbt och vi behövde aldrig stå still någon längre stund.

Solig och fin morgon!
I Linneskogen spanade han på några kor som gick i godan ro och betade. Inga större reaktioner på dem, tack och lov! Vi kunde istället njuta av de vackra omgivningarna i godan ro.

Fina omgivningar!
Det är lätt att glömma hur fint vi har det här hemma och därför behöver jag påminna mig själv och verkligen SE hur bra jag har det!

Hela rundan gick jättebra och han reagerade inte alls på fåren som Pelle tyckte var lite läskiga igår, så det var skönt! Jag var så nöjd med honom!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar