Sidor

lördag 29 juli 2017

Regn och blåst

Idag har varit en riktigt låg dag för mig. Den började med att jag fick sanera farstun då den lilla stackars taxen hade blivit dålig och spytt och bajsat ner hela trappan... Så vidrigt!

Dessutom hade det kommit oannonserat regn i natt som hade dränkt tvätten som hängde ute på tork. Så det fick jag ta in och hänga upp på nytt i källaren. Så det blev ingen promenad som jag hade tänkt och det bidrog nog förutom vädret till mitt dåliga humör.

Vi fick mat och fika hos Magnus mamma och efter det åkte vi och handlade lite. När vi kom hem hade det slutat regna och jag kände ett trängande behov av att få springa. Så jag ställde Magnus vid spisen och tog med mig Selma ut.

Selma är också dålig i magen och hade bajsat ner hela källaren igår, så då fick jag också sanera på morgonen. Men hon har inte kräkts någonting. Dock stannade hon fyra gånger under vår löptur för att bajsa och det var i princip bara vatten som kom ut. Men hon var ändå pigg och glad!

Det var verkligen skönt att få springa och efter ett tag höjdes faktiskt humöret en bit. Tänk vad mycket det gör ändå att få röra på sig!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar