Sidor

måndag 24 oktober 2016

Bloggtorka

Nu var det ett tag sedan sist... Men det har varit en rätt intensiv period det senaste. Jag har bl.a. varit iväg på utflykt en helg och så har det varit mycket på jobbet förra veckan och så pågår vår renovering för fullt nu. Det är faktiskt bara hallen kvar nu att tapetsera så till helgen blir det golvläggning och listspikning.

Jag är så nöjd med mina tapetval! Det blev faktiskt bättre än väntat, tycker jag!

Nu väntar jag på att Sjömarkens isolering ska komma hit och sprutisolera golven på första våning också, sedan kan vi lägga golvet där. De kommer på torsdag.

Idag var planen att köpa golv till sovrummen på vägen hem, men det kom jag på att jag hade glömt när jag gick ur bilen vid ICA i Rolfstorp. Så det får bli imorgon istället.

Selma och jag har varit ute och gått ikväll i mörkret. Förra veckan blev det endast en långpromenad med Selma på måndagskvällen och en löptur igår. Sämsta träningsveckan på länge, faktiskt, men det finns som sagt skäl till det.

Jag håller lite på tapet-bilderna tills rummen är klara och inredda. Eller så får den som är nyfiken komma hit och titta:). Det blir en bild på gårdagens löprunda istället med världens finaste vovve!

Höstlöpning

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar