Sidor

fredag 25 mars 2016

Röjardag!

Jag vaknade till ljudet av regndroppar mot fönstret idag. Drog mig lite extra innan jag gick ut till hästarna. Älsklingen och jag åt frukost och sedan började vi städa. Han fick uppdraget att städa soffan. Det blev i, under, bakom och under kuddarna, ja en riktigt rejäl städning!

Under tiden sanerade jag köket och plockade undan en massa grejer. Vi fick gått över hela huset och nu är det sådär härligt nystädat. Jag avskyr att städa, men gillar att ha nystädat...

Efter städningen fixade jag med lite växter som jag håller på att driva upp. Lite omplantering och nysådd där det hade misslyckats.

Sedan gick jag ut och kopplade på släpet på bilen. Dags att fylla släpet och åka till tippen imorgon!

I stallet har jag lyckats samla ihop en hel del sopsäckar. I hundgården gick det åt en säck, eftersom Selma och Helga haft fullt upp med att dissekera sin bädd. En miljon tussar låg där överallt!

En före detta hundsäng
Även ute i hundgården låg det en massa tussar. Efter hundgården förflyttade jag mig till ett av uthusen, där det också finns en massa bröte som behöver åka till tippen. Dags att röja upp och göra något bra med det där uthuset. Tanken är att jag ska vinterförvara alla trädgårdsgrejer där. Det kommer att bli riktigt bra, men först finns det en hel del att bära ut därifrån! 

När klockan var strax efter fyra började det regna igen och jag gav upp röjandet och tog in hästarna. En stund i duschen och nu sitter jag klistrad framför SVT2 för att titta på Göteborg Horse Show!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar