Sidor

tisdag 29 mars 2016

Nya följare!

Jag skriver min blogg mest för mig själv. Idén till att börja blogga fick jag 2008 när jag köpte gården. Jag ville dokumentera alla förändringar och projekt som jag ville och tänkte genomföra. Jag började på Zoomin och när de 2011 beslutade att man skulle behöva betala för att ha en hemsida hos dem sökte jag mig istället till Blogger, som jag har varit "trogen" sedan dess.

Jag har nog aldrig tänkt att så särskilt många läser min blogg, tänker att den nog är ointressant för de flesta. Jag skriver bara när jag har något att skriva om. Det är inte min grej att publicera inlägg vid vissa tidpunkter om vissa ämnen osv.

Andra bloggar nischar sig också betydligt mer (t.ex. hästblogg, modeblogg, osv.). Jag skriver om allt (nästan) som händer i mitt liv. Som en dagbok ungefär.

I bloggvärlden mäts det mesta i antal följare, antal kommentarer, antal visningar osv. Själv bryr jag mig inte särskilt mycket om min statistik, kan kanske tycka att det är kul att jag sedan 2011 har haft drygt 83000 besök.

Jag tycker att det är extra kul när man springer på folk som talar om att de läser min blogg. Jag blir lika förvånad varje gång:). Oftast är det personer som jag känner sedan tidigare.

För några månader sedan var det en tjej i omklädningsrummet i simhallen som talade om att hon läser bloggen. Jättekul! Det var dessutom den första person som jag inte känner personligen som har talat om att hon läser:).

På senare tid har jag sett att det har trillat in flera nya följare via Bloglovin. Jättekul, tycker jag! Bloglovin är ju ett fantastiskt bra verktyg för att hålla reda på sina favoritbloggar. Så slipper man gå in på bloggarna flera gånger om dagen för att kolla ifall det har uppdaterats.

Antalet följare har faktiskt dubblerats från ca 10 till strax över 20 st. Inga revolutionerande siffror, men kul. Nu hoppas jag att jag kan hålla intresset uppe hos mina följare, så att ingen försvinner. Och det vore ju kul med fler!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar