Sidor

söndag 4 januari 2015

Solig dag!

Idag har solen verkligen strålat på oss! Klarblå himmel, lite lätt vind.

Hanna kom hit idag för att rida lite. Hon fick låna ponnyn som är betydligt lugnare och snällare än mina krutdurkar. 

Pelle var först ut idag och vi skrittade ut en runda i solen. Jag valde att gå, då jag inte tycker att vi är riktigt redo än för att börja jobba från ryggen. Han har ju inte varit ute i farliga världen så mycket så det känns dumt att utmana ödet.

Det gick dock mycket bra. Han var väldigt lugn och avslappnad, precis som jag vill ha honom! Han blev endast lite spänd i skogen, men aldrig hysterisk, utan det gick att kommunicera med honom.

Så jag var mycket nöjd med honom idag! Kändes riktigt bra!

Bosse fick också komma ut och skritta lite. Jag tog med ponnyn igen för att lugna ner situationen. Men ponnyn var trött, Bosse pigg och trampade iväg från henne, så det blev inte mycket till lugnande effekt.

Vi skrittade endast ner till svängen, vände tillbaka och in i paddocken där allt blev lugnare. Tyvärr är det nu fruset i backen igen så underlaget var väldigt ojämnt. Inte läge för något annat än skritt alltså.

Efter ridturen galopperade de ut i hagen för att springa av sig all överskottsenergi. Galningar!

Nu ikväll har jag kört 45 minuter på crosstrainern, 15 minuter styrka och 35 min yoga. Trist att inte kunna springa, men jag hoppas att all denna styrke-och rörlighetsträning kommer att komma till nytta för mig. Jag har inte haft någon känning alls i höften/bäckenet idag, men jag chansar inte, utan fortsätter med alternativ träning tills jag har varit utan känningar ett tag.

Imorgon blir det simning, det ska bli gött!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar