Sidor

onsdag 7 januari 2015

Kvälls-sim med simma-i-bredd-kärringar i vägen igen

Ikväll har Älsklingen och jag varit i Håstens simhall och simmat lite. Jag hade med mig lite hjälpmedel, fenor, dolme och flytplatta. Jag tänkte köra lite teknikträning utöver bröstsimmet.

Jag började med 200 meter bröstsim, lugnt och fint. Efter det körde jag några längder med platta och fenor. Idag var det två mycket irriterande damer som simmade i bredd och verkligen tog för sig av heela banbredden (på två banor). Det gick bra ett tag, men när jag körde crawl och simmade ikapp dem och samtidigt mötte en kille så fick jag nog och sa åt dem att det blir lite trångt när de simmar i bredd.

Jag förstår inte att det ska vara så svårt att se sig omkring och förstå att man är i vägen. Det måste ju ha varit rätt uppenbart att de inte var ensamma i bassängen. Jag förstår inte heller att man anser att simning är något slags prat-motions-sätt. Vill de tvunget tjöta får de väl ut och gå en runda!

De flyttade i alla fall på sig (litegrann och muttrandes) efter att jag sagt till dem och några längder senare gick de upp ur bassängen, säkert pratandes om den hemska simmaren som bad dem att flytta på sig:).

Jag fortsatte med lite teknikövningar hit och dit. Gav mig på dolmen, men den kommer jag inte överens med. Kan inte ta mig framåt överhuvudtaget utan att röra på benen. Så den går bort!

Jag har fått en känning i en rumpmuskel när jag har kört yoga. Det är en muskel som jag inte har känt av när jag har gjort något annat, men idag började den plötsligt kännas när jag simmade bröstsim. Märkligt! Det försvann lika snabbt som det kom.

Crawlet och andningen går lite framåt. Jag testade att andas på vartannat simtag istället för på var tredje. Gick ganska bra, men jag hittar inte lugnet när jag crawlar, det känns inte bekvämt. Men det är väl bara till att fortsätta träna...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar