Sidor

fredag 24 oktober 2014

Tiden går fort!

Denna vecka har rusat förbi med hög hastighet!

I måndags körde jag spinning efter jobbet. Kul pass, men lite kort (45 min känns väldigt kort nuförtiden).

I tisdags sprang Selma och jag 12 km i mörkret. Jag verkar ha kommit in i mitt höstflow nu och springer med lätthet under 6 min/km.

I onsdags var Älsklingen och jag på Håsten och simmade. Vi kom dit lite senare, när där nästan inte var något folk. Så gött! Inga simma-i-bredd-tanter i vägen!

Jag lyckades för första gången i mitt liv crawla en hel längd! Visserligen är den här bassängen bara 25 meter och jag hade simfötterna på, vilket gjorde vattenläget bättre, vilket ledde till att det gick bättre att andas. Fyra längder fixade jag totalt! Så jäkla nöjd med mig själv! Nu går det verkligen framåt med simmningen!

Igår var det fakturering och idag jobbar jag hemifrån. Så gött! Får gjort en massa saker i lugn och ro utan att någon stör!

Idag har jag också fått besök av elektrikern som fixat alla ytterlampor och ringklocka till ytterdörren! Så nu är den biten klar!

Har även fått tag i snickaren som ska fixa taklisterna i lilla hallen så att målaren kan komma och göra i ordning där. Sedan är det rummet också klart! Och därmed är renoverandet klart för i år! SÅ JÄKLA GÖTT!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar