Sidor

tisdag 7 oktober 2014

Mina fantastiska hantverkare!

Det har väl knappast undgått någon att jag är så himla nöjd med mina hantverkare som jag har/haft här. Så därför tänkte jag berätta vilka de är!

Den som har hållit i hela det här projektet är, precis som när vi renoverade 2011, Janne från Hunnestad Bygg AB. Han har ofta en klar bild över vad som kommer att bli bra och tar mina idéer, förbättrar dem och gör dem genomförbara! Så nöjd!

Grabbarna som har varit här och jobbat från Hunnestad bygg heter Fredrik och Kalle och de är riktigt duktiga, trevliga och roliga! De har gjort ett fantastiskt jobb! Även en otroligt bra murare som har varit här och murat bl.a. skorstenen på andra våning kommer från Hunnestad Bygg.

Elektrikerna, som har dragit om all el och fixat en massa nya eluttag i mitt hus (det var ungefär ett uttag i varje rum tidigare) kommer från Din Elkontakt. En lokal firma från Rolfstorp som också är otroligt duktiga på att hitta bra lösningar och gör ett fantastiskt bra jobb. De lärde jag också känna under första renoveringen.

Målaren kommer från CM Erikssons måleri, en lokal målerifirma från Varberg. De gjorde allt målerijobb även förra renoveringen och har också kommit med bättre idéer på lösningar än de jag har haft från början!

Plåtjobben (häng- och stuprännor, plåt på vindskivor och runt skorsten) har gjorts av MB plåt. De har bara varit här när jag inte har varit hemma, men jag har inget att klaga på det jobb som de har gjort!

Janne är den som har fixat hit hantverkare som jag inte har haft kontakt med tidigare, i det här fallet plåtslagarna. Förra renoveringen gjorde han också det och han är den som har gjort att jag skapat kontakt med ett gäng duktiga hantverkare. Det är en otrolig styrka, tycker jag, att omge sig med folk som gör ett bra jobb, även de som är underleverantörer.

Så alla dessa historier som folk berättar om hantverkare som inte dyker upp, inte svarar i telefon och inte gör ett bra jobb känner jag inte alls igen. Ja, visst har Janne haft ett otroligt högt tryck hela våren och sommaren, med en telefon som har ringt oavbrutet, men det har ändå alltid gått att nå honom på ett eller annat sätt. Dessutom har ju de flesta detaljer skötts via de snickare som har varit på plats, så det har funkat hur bra som helst!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar