Sidor

onsdag 15 oktober 2014

Simning och simma-i-bredd-tanter

Ikväll har jag varit i Håstens simhall och simmat. Jag köpte ju ett halvårskort på simstadion i somras och nu kan jag alltså nyttja det på Håsten.

Onsdagar har de vuxenkväll, så därför passar jag på när det är lite lugnare i vattnet. Eller så jäkla lugnt var det egentligen inte, för där är ganska mycket folk. Och bassängen är ju bara 25 meter så det blir ju lätt trångt.

Just trängslen gör det väldigt svårt att förstå dessa f-bannade simma-i-bredd-tanter som inte FATTAR att det inte funkar att simma i bredd i snigeltempo när ca 15 personer försöker samsas om två banor. Så idag fick jag nog! Jag hamnade bakom dem och det gick ju inte att komma förbi dem eftersom de som simmade åt andra hållet mötte. Då kunde jag bara inte hålla tyst längre! Jag upplyste dem om att det blir lite trångt när de simmar i bredd och bad dem flytta på sig. Det funkade. De såg livrädda ut varje gång jag simmade om dem:). Hoppas att de har fattat nu...

Förutom de breda tanterna gick det bra att simma. Jag körde 1000 meter bröstsim och så varvade jag lite med olika sim-/vattenövningar. Jag tog några crawl-tag, vilket stundtals gick bra, ända tills jag fick en sån jäkla kallsup så att jag knappt fick luft. Men det gick över...

Kändes som ett bra pass. Bröstsimmet funkar också bättre och bättre och nu är det jag som simmar om många i bassängen. Gött när det går framåt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar