Sidor

tisdag 14 oktober 2014

Höstlöpning!

Pga av allt jobb med renoveringen har det inte blivit så mycket löpning som jag vill det senaste, men ikväll kom jag äntligen ut igen!

Det blev lite sent, eftersom jag efter jobbet var hos frisören och hos tandläkaren och  hann dessutom shoppa lite (typ flera år sedan jag handlade kläder IRL).

Men när jag kom hem så hade jag grymt mycket spring i benen som byggts upp en hel vecka! Jag tog på mig långtights, jacka reflexväst och pannlampa. Även reflexväst till Selma så att hon också syns!

Vi började lätt med nedförsbacken hemifrån, sedan lätt nedförs hela banvallen mot Tvååkersvägen. Det kändes väldigt lätt att springa idag. Frisk lätt höstluft, ca 7 plusgrader, nästan ingen vind. Benen var (såklart) fräscha efter all vila. Det rullade helt enkelt på väldigt bra!

När jag sprang in i Linneskogen började det bli såpass mörkt att jag fick tända pannlampan för att kunna se marken ordentligt. Riktigt mysigt att springa i pannlampssken igen.

Jag gillar hösten skarpt! Efter en lång och varm sommar är det rätt skönt att kunna springa utan att få andnöd efter tio minuter pga värmen. Backarna känns lättare när man inte ser dem på samma sätt.

Pannlampan tänd!
Jag lyckades springa på rätt bra,tycker jag. Speciellt med tanke på att träningsmängden de senaste varit löjligt liten och jag knappt minns när jag sprang intervaller senast.

Nu ser jag fram emot höstens och vinterns uppbyggnadsträning. Mycket distans kommer det att bli och förhoppningsvis en del intervaller också. Mycket att se fram emot alltså!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar