Sidor

söndag 30 maj 2021

1:a veckan av 16

 Vilken härlig vecka jag har haft rent träningsmässigt! Så duktig jag har varit! Klapp på axeln till mig själv :).

Jag har sprungit två pass, cyklat ett pass och kört tre styrkepass! Styrkepassen är det som imponerar mest på mig. Både att jag har fått till dem, men också effekten. I fredags hade jag rätt mycket träningsvärk, men igår var den redan borta. Så gött!

Ett hjälpmedel som jag har haft här är faktiskt Garmin. Det går att lägga in styrketräningspass i appen och sedan skicka över dem till klockan. Så klockan kör passet, jag får upp vilken övning jag ska göra och hur länge. Funkar kanon!

Så nu har jag redan planerat andra veckans pass, jag har förlängt några av övningarna som jag tyckte att jag orkar göra mer av och sedan lade jag till rygglyft för att få det än mer allsidigt.

Styrketräningen känns fantastiskt bra och det känns som om kroppen svarar bra också, vilket är gött!

Nu har värmen kommit, så det kommer att bli morgonträning före jobbet kommande vecka. Imorgon blir det nog ett löppass och så tänkte jag spara styrkepasset till tisdag. Kanske köra det också före frukost? Ja, vi får se vad som händer. Men det funkar helt enkelt att köra ett koncept. Denna gången också. Så långt i alla fall :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar