Sidor

måndag 6 februari 2017

Skidåkning!

Efter en helg med alldeles för mycket dåliga kolhydrater har jag idag kört en dygnsfasta. Ingen mat sedan ca kl 14 igår. Endast te och vatten. Första målet blev lax när jag kom hem från jobbet. Det kändes som en riktigt bra boost för kroppen. Som en omstart ungefär.

Så med en laddad kropp tog jag bilen till Åkulla för att åka lite skidor. ÄNTLIGEN svarade kroppen lite bättre. Ingen seghet eller trötthet, det kändes bara bra att åka. Jag kände mig stark. Så skönt! Jag trodde faktiskt ett tag att jag var helt otränad, för så har det känts de senaste gångerna jag har åkt.

Spåren var inte jättebra. Ca halva banan (uppe i skogen) var hyfsat bra. Men återigen var samtliga kurvor urspårade och samtliga backar saknade spår. Men nu fryser det äntligen på. Vi har 4 minusgrader här hemma nu, så det började frysa till i spåren, vilket gjorde att det var rätt snabba spår ändå. Så det var jättekul att köra!

Det blev fyra varv idag, knappt 12 km på strax över en timme, så det är jag jättenöjd med! Nu är planen att köra ett pass imorgon, sedan blir det vila på onsdag innan jag far iväg till Mora på mini-träningsläger. Ska bli så kul att åka i fina spår!

Konstsnöspår i Åkulla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar