Sidor

onsdag 8 februari 2017

Ingen vidare uppladdning...

Jag har sovit så dåligt i natt. Jag vaknade klockan ett, var kissnödig. Gick på toa. Gick och lade mig igen. Kom på att Garmin-klockan hade laddat ur, så jag gick ner och satte den i laddaren så att den skulle vara klar till i morse.

Sedan var det svårt att somna om. Magnus snarkade. Jag vände på honom, men det hjälpte föga. Sista gången jag tittade på klockan var den strax innan tre. Sedan ringde helt plötsligt klockan och jag kände mig mer död än levande! Fy vad jobbigt att gå upp!

Jag var som en zombie på jobbet. Jag hade faktiskt lite huvudvärk, vilket jag aldrig brukar ha. Hade jag varit lite smart hade jag tagit med mig datorn igår och jobbat hemifrån idag. Då hade jag ju kunnat sova en timme längre och inte behövt stressa så för att hinna med att fakturera, fixa hästar, packa och preppa skidor och mat.

Så det var väl inte bästa uppladdningen. Men det får bli tidig sänggång ikväll. Jag tänkte försöka komma iväg i god tid imorgon så att jag hinner åka lite skidor innan det blir mörkt.

Det ska bli så härligt att komma iväg till lite riktigt vinterlandskap igen, jag saknar det verkligen här!

Tänk om det hade sett ut såhär här hemma....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar