Sidor

lördag 24 oktober 2015

Trädgårdsfix och simning

Denna lördag startade med simning i vanlig ordning. Jag missade ju förra lördagens träning pga ett jäkla migränanfall, så idag var jag laddad för att köra igen.

Den här gången kunde jag faktiskt slappna av lite bättre, släppa prestigen och bara simma på. Det går inte snabbt, men det går.

Tyvärr så var det återigen mycket fokus på vändningar hit och dit. Jag hade hellre fokuserat på att få hjälp med att rätta till min teknik så att jag kan simma bättre och komma närmare mitt mål i Vansbro i sommar. Men tydligen är det viktigare att träna vändningar.

Dessutom var vi väldigt många idag, minst 15 stycken och det gör ju inte att man får så mycket hjälp med någonting egentligen.

Men det blev en del ryggsim och det är ju ganska kul, förutom när jag blev lite trött, inte kom ihåg vilken flaggrad jag passerade och simmade rakt in i kanten med huvudet före. AJ! Men det gick bra som tur var.

Efter simningen åkte jag hem, käkade lite och gick sedan ut för att fixa lite i trädgården. Jag fick äntligen satt lite vårlökar utmed gärdsgården, Kommer att bli fint till våren!

Jag plockade alla tomater som var kvar. Hade hur många som helst! Och då har jag ändå inte vattnat dem på några veckor. Jag klippte ner dem och slängde ur alla krukor. Det fanns även mer krukor med lite förtorkade kryddor och annat som också åkte ut.

Sedan sopade jag upp lite gammal jord och annat skräp som fanns där inne i växthuset. Fint inför vintern!

Man brukar ju säga att man ställer in utemöblerna när man ställer tillbaka klockan och det blev faktiskt lite så idag. Grillen ställdes in. Men utemöblerna får vänta till imorgon.

Det var skönt att energinivån var tillbaka på normal igen. Förra helgen var jag verkligen ovanligt låg. Men idag kände jag mig pigg och energisk. Skönt! Veckan har ju varit lite tung med resa till och från Forsmark. Tjänsteresor är överskattat. Tar för mycket av fritiden. Men det var iaf givande att titta på hur de jobbar där uppe och jag fick en del idéer med mig hem.

Lite för lite träning har det också blivit i veckan pga resandet. Men imorgon blir det löpning med bästa vovven. Eller rullskidor med bästa sambon...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar