Sidor

fredag 9 oktober 2015

Högt tempo!

Denna höst flyger fram i ett högt tempo. Speciellt på jobbet. Just nu är det väldigt mycket med alla uppdrag jag har och allt händer på en gång känns det som.

Det har blivit lite för lite sömn hela veckan, jag har pga späckat schema inte haft möjlighet att ta en hemarbetsplatsdag, vilket verkligen känns nu.

När jag sitter hemma och jobbar får jag tid till att i lugn och ro strukturera, reflektera, ringa samtal och jag upplever att det blir mer gjort än när jag befinner mig på jobbet och springer mellan möten.

Men å andra sidan så har jag nu fått ett fantastiskt roligt projektledaruppdrag som handlar om logistik rakt igenom. Dvs precis det jag är utbildad till, men inte har jobbat med de senaste fyra åren då jag mest har hållit på med underhållsanalyser.

Uppdraget håller på att dra igång ordentligt nu och jag lägger mer och mer tid på det. Och just nu känner jag mig rätt trött.

Jag märker att stressnivån är på väg uppåt, men samtidigt har jag ju så kul under tiden att det inte känns som om jag är stressad.

Men idag behöver jag komma ut och få lite luft. Jag varvade iofs verket med några kollegor på lunchen, men det känns som om jag har tillbringat alldeles för mycket tid inomhus denna vecka.

Och då råkar det vara så att gräset behöver klippas, så det ska jag göra nu. Och sedan ska jag öva på hemläxan från simtränaren; kullerbyttor... Tur att man bor så att inte många ser en...

Hur länge sedan var det du gjorde en kullerbytta?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar