Sidor

söndag 9 november 2014

"Ny" trappa!

Denna vecka har jag haft en golvläggare här hemma som har fixat vår furutrappa som går från köket upp till andra våning.

Trappan har inte gjorts någonting med sedan huset byggdes i början av 50-talet så den var full med gammal smuts och så hade den ju mörknat ganska rejält. Såhär såg den ut (efter målning av de vita detaljerna:

Obehandlade trappsteg
I torsdags kom golvläggaren och slipade trappan.Det blev otroligt snygg! Jag hade inte kunnat föreställa mig att den skulle bli så snygg faktiskt! Sedan har han lackat den två gånger i fredags och så körde han sista lackningen igår morse. Så nu är den helt klar och ser ut såhär:

Slipad och lackad trappa!
Jag blev riktigt nöjd med resultatet! Och det var ju en ganska enkel åtgärd för att få den fin! Från början hade jag tänkt att måla den helt vit, men jag tycker helt klart att detta blev mycket bättre!

Det kan ju tilläggas att det är rät gött att ha två trappor till andra våning när man håller på med sådant här, annars hade vi nästan inte kunnat gå upp dit. Selma hade iaf inte kunnat gå upp dit!

Nu är det ett litet golv kvar att lägga och lite lister som ska upp, sedan är årets renovering klar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar