Sidor

torsdag 13 november 2014

Härlig torsdag!

Idag vaknade jag halv sju för att gå upp, släppa ut hästarna och jobba hemifrån. Igår var jag nämligen på en Worskshop, som handlade om riskbaserad underhållsstrategi, i Trollhättan. Då skulle jag varit uppe kl 04:30, men vaknade kl 03:30 av att en viss person snarkade så att jag inte kunde somna om:(.

Därför var jag rätt trött och det var skönt att kunna ta en såpass lång sovmorgon idag!

Jobbet flöt på bra under förmiddagen och jag fick gjort massor av grejer som jag aldrig hinner med annars! När klockan började närma sig lunch tog jag med mig Selma ut på en löptur.

Vi sprang upp till Flähult, genom skogen där. Över lite träd som hade blåst ner...
Hinder:)
Vi sprang vidare ner på banvallen och tog sedan den tillbaka till Obbhult och Linnarp. Löpningen kändes bra idag. Det var skönt att springa i dagsljus! Och skönt att komma ut när man suttit djupt försjunken i jobb hela förmiddagen.

Dock hade det varit smart att ha haft mat som bara skulle värmas, eftersom det tog lite väl lång tid innan jag fick maten klar. Att äta halv två var väl ingen höjdare...

På eftermiddagen satte jag mig till rätta i soffan och tittade med ett halvt öga på Horse1 samtidigt som jag jobbade och jag blev riktigt sugen på att rida. Det har jag iofs varit ett tag, men när man ser andra människor bland hästar så blir längtan ännu värre!

Turligt nog blir det ingen fakturering idag, så när arbetstiden var slut slängde jag på mig ridkläderna, tog in hästarna och gjorde i ordning den här killen!

Fina killen!
Idag gjorde han inte skäl för sina smeknamn, varken Herr Bus eller Herr Sur visade sig idag. Nej, det var en cool, lite trött/energilös herre som betedde sig fantastiskt bra med tanke på att han inte varit ute i "verkligheten" sedan något enstaka tillfälle i somras!

Så himla kul det är att ha en sådan häst! Jag var så nöjd med honom. Nu får jag nog hitta på ett annat smeknamn till honom. Herr Cool, kanske?

Det var kul att komma upp på hästryggen igen, kände mig inte ett dugg ringrostig. Kändes inte som att jag haft ett så långt uppehåll. Det kändes bara bra helt enkelt! Nu håller jag tummarna för att det blir mer sådant här framöver!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar