Sidor

söndag 13 april 2014

Lyx-helg!

Igår var det dags att uppleva Älsklingens julklapp från mig, Öl-och Whiskeymässan i Göteborg.

Vi tog tåget upp, promenerade till Gothia Towers där vi skulle bo. Jag hade bokat juniorsvit, men när vi (efter lååång väntan) checkade in fick vi reda på att vi hade blivit uppgraderade till seniorsvit (oj vad "synd" :D). 

Upp till 21:a våningen åkte vi och stegade in i vår svit. Stort vardagsrum, en toalett, sovrum och badrum med bubbelbadkar! En flaska bubbel och choklad fick vi också! Riktigt fint!


Vi åt middag på Incontro och sedan gick vi vidare till mässan. Där var en enorm ljudnivå, folk, öl och whiskey överallt!

Vi provade lite olika öl och Älsklingen provade även några whiskey-sorter. Men efter några glas öl var jag så mätt att jag inte orkade dricka mer. Det var också rätt jobbigt att gå runt så länge. Så man somnade rätt gott efteråt.

Tyvärr sov jag inte jättebra. Sängen var alldeles för mjuk (hatar mjuka sängar) och det kändes som att jag låg i en hängmatta. Dessutom så snarkade Älsklingen på rätt rejält. 

I morse käkade vi frukost på Heaven 23. Mulade i oss massor av god mat och spanade in Peter Magnusson som också var där.

Efter frukost checkade vi ut och promenerade ner till Nordstan där vi fick shoppat varsitt par skor och jag köpte även en ny jacka innan vi tog tåget hem igen.

När vi kom hem var det arbete som stod på schemat. Rivning av balkongen.


Eller det blev bara borttagning av plåten på balkonggolvet. Resten får jag ta i veckan som kommer.

När jag kon ut i stallet upptäckte jag till min stora glädje att mina världsbästa hästskötare hade varit så goa och mockat och gjort fint i stallet. Oj, vad jag behövde det där och då! Guld värt!

Så det var bara till att ta in hästarna innan jag tog på mig löparkläderna och begav mig och Selma mot Läjet och Svärmor som fyllde år.

Vilken jäkla motvind! Det blåste nog fasen 10-15 m/s! Det gick nästan inte framåt! Helt otroligt! Men jag kämpade på och kom ända till Vareborg innan Älsklingen kom med bilen och hämtade upp mig. Jag var lite sent ute, annars hade jag gärna sprungit vidare. Men jag fick iaf ihop drygt 15 km på 1 1/2 timme och det är jag nöjd med!

Nu väntar kortvecka. Tre arbetsdagar innan det blir långhelg! Så gött! Förhoppningsvis blir det en del jobb gjort på huset också...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar