Sidor

måndag 7 april 2014

Fin fölsedag!

Idag var det visst 35 år sedan jag föddes. Dagen har varit bra. Kollegorna kom in på kontoret och sjöng för mig. Grattishälsningarna har haglat på Facebook. T.o.m. Älsklingen kom ihåg att gratta mig o köpa presenter:)

När jag kom hem var jag grymt sugen på att springa. Jag har ju faktiskt inte sprungit sedan förra söndagen. I början på veckan kände jag mig lätt förkyld och avstod därför tisdagens planerade intervaller. Istället blev det simning på onsdagen och cykel på torsdagen. I helgen hanns det helt enkelt inte med något löppass.

Selma var såklart också sugen på att springa, så hon var helt överlycklig över att få komma ut.

Det var så gott som vindstilla, fuktigt i luften efter en dag med regn och dimma, helt underbart helt enkelt!

Vi sprang upp mot Flähult, upp för en riktigt lång backe, som faktiskt inte kändes så hemsk. Vi sprang vidare i skogen och kom förbi en flock kor som blev fullständigt vettskrämda! Det bara rasslade till i stängslet och jag trodde att alla kor stack ut ur hagen, men det visade sig att det bara var två kalvar som stuckit ut. När vi kom runt hagen stack de in igen!

Det kändes bra att springa idag! Det flöt på bra. Lätt och ledigt! Skön runda!

När jag kom hem väntade Hanna o Christoffer med en fin present. Lite senare kom även Älsklingen hem med fina gula rosor och två plommonträd.

Vi käkade lite grillat och potatisgratäng, tog faktiskt ett glas vin till också. En fin fölsedag, helt enkelt:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar