Sidor

torsdag 24 april 2014

Äntligen lite löpning!

De två arbetsdagar som har gått denna vecka har jag känt mig riktigt trött, omotiverad, på dåligt humör, men samtidigt oerhört rastlös. Jag blir sådan när jag inte får springa så mycket som jag vill. Jag har inte sprungit sedan förra onsdagen. Men idag kunde jag äntligen dra på mig löparskorna och ta med mig en lycklig Selma ut.

Det har ju blivit vår ordentligt ute nu. Träden har börjat slå ut. Det luktade vårregn när jag sprang iväg, för det kom såklart några droppar regn på oss. Dock inte så mycket att det störde något vidare.

Vi sprang upp i Linneskogen. Väldens mysigaste stig. Vi sprang förbi en tjej som var ute och red (på en häst som inte brydde sig ett dugg om att vi kom flåsandes). Vi sprang också förbi en tjej som var ute och gick med en hund.

Vackra Linneskogen!
Det var riktigt skönt att få springa! Benen pinnade på riktigt bra, tyckte jag! Inte en kilometer över 6 min/km, förutom den sista uppförsbacken hem. Helt OK efter att inte ha kunnat träna optimalt. Nu är det snart bara tre veckor kvar till Göteborgsvarvet. Startbeviset har kommit och jag hoppas att jag kan springa iaf ett långpass till innan loppet. Hade varit gött att göra över 20 snart igen!

Vi fortsatte vidare förbi Torstorp och upp förbi deras paddock. Vidare mot Källängs hönseri och sedan tillbaka hem via banvallen. Även rapsen har gått i blom nu!

Så vackert!
Det blev strax under milen. Lagom runda. Kul att springa och så är jag jättenöjd med tempot!

Dagens runda!
Direkt efter rundan kände jag mig lugn och glad. Det gick lätt att fixa alla bankärenden som skulle fixas och nu ska jag slänga mig i duschen och sedan i sängen!

Jag kom på att jag inte har tagit någon bild på hur långt vi kom i tisdags med taket, så det gjorde jag också!

Papp på taket!
Imorgon kommer snickarna igen och läktar upp taket så att det går att lägga på takpannor. Sedan ska helgen ägnas åt takrivning på andra sidan. Sååå kul (eller inte, är rätt trött på takjobb nu!).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar