Sidor

torsdag 10 februari 2011

Virusinfektion:(

Igår besökte jag alltså vårdcentralen efter att ha vaknat med 38,5 graders feber och en vilopuls på 83 (normalt ligger jag på mellan 50-55). Jag kände att någonting inte stod rätt till.
De tog halsprov (fy fan vad hemskt det är!!!) och blodprov och jag var nästan svimfärdig. Som tur var har jag världens snällaste svärmor som körde mig dit och hem!
De konstaterade att jag fått en virusinfektion och, såklart när det gäller mig, så går det inte att behandla, utan det enda man kan göra är att vila, dricka vatten, äta smärtstillande och låta kroppen läka infektionen själv. Och jag som bara ville ha lite penicillin och bli frisk...
Mina symptom började alltså i söndags då jag fick en grym värk i framför allt ryggen. I måndags hade jag feber och var jättesnorig med fortsatt värk i hela skelettet. På tisdagen var febern bättre igen men jag kände mig ändå väldigt svag, samtidigt som det började göra ont i halsen. Halsontet var inget normalt halsont som Mucoangin biter på (som annars jag tycker funkar skitbra) utan det var också mer som en värk som i princip gjorde det helt omöjligt att sova natten till igår, då jag knappt kunde svälja.
Dessutom så gör febern mig helt orkeslös, samtidigt som näsan har varit väldigt besvärlig. Nässprayet hjälper bara en kort stund.
Så det här är ju ungefär 10 gånger värre än en vanlig förkylning och jag hoppas verkligen att jag snabbt blir frisk från det här samt slipper vara sjuk mer det här året.. SUCK!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar