Sidor

tisdag 8 februari 2011

SJUK - igen! :(

Just nu känns det som om eländet aldrig kommer att ta slut... I söndags vaknade jag med en fruktansvärd värk i ryggen, en näsa som började bli täppt och så kände jag mig allmänt hängig. Och så igår vaknade jag med feber och fortsatt värk i hela kroppen.
När jag gick o lade mig i sängen på kvällen (efter att ha legat i soffan hela dan) visade det sig att jag hade 39 graders feber... Jag hade ont i huvudet, i ögonen, hela skelettet värkte och näsan höll på växelvis täppt, växelvis rinnande. När jag snöt mig fick jag såklart näsblod, så jag blev tvungen att gå ner och hämta bomull. Det var nära att jag inte kom upp till sängen igen, jag höll nämligen på att svimma!
Som tur är så har jag världens snällaste sambo, som mockade och tog in hästarna åt mig, vet inte vad jag skulle göra utan honom...
I natt har jag legat vaken och lyssnat på stormen och regnandet. När jag vaknade i morse kände jag mig betyligt bättr, bara någon halvgrad i feber men jag är ändå helt orkeslös. Hästarna stod inne, så de fick jag släppa ut. De var ju lite stissiga, dels pga blåsten men också för att de fick komma ut så sent.
Nu är det bara till att fortsätta vila och hoppas på att jag blir bättre. Hade varit skönt att kunna åka till jobbet imorgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar