Sidor

torsdag 3 februari 2011

Jobbat hemifrån

Idga var det dags för sotaren att komma till Rolfstorp på förmiddagen. Jag insåg att jag skulle förlora mycket tid på att köra till jobbet efter att sotaren var klar, så jag tog istället med mig datorn hem och jobbade hemifrån.
Det är faktiskt inte fel att jobba hemifrån. För mig funkar det iaf väldigt bra. Jag får gjort mycket mer hemma än när jag är på jobbet eftersom man jobbar relativt ostört. Dessutom kan man tvätta och laga mat (som t.ex. en stek som lagar sig själv i ugnen). Mycket bra, alltså.
Nu börjar isen och snön försvinna efter några dagars regnande. Skönt! Snart kan man äntligen flytta hästarna till Rolfstorp och rida i paddocken och de underbara omgivningarna. LÄNGTAR!
  

1 kommentar:

  1. SV: Ja, jag funderade med på 5.5 an, min häst kortar sej däremot fööör mkt, har väldigt liten galopp som en ponny ungefär, vilket gör att jag behöver en större galopp på henne, o ja inte rida långsammare än vad jag gör heller..
    Vi kommer så tätt på hindrena ibland, hon vill inte hoppa av o ett lagom språng, o går hon så nära på hindret tror jag hon ska stanna o obtar i henne, då är det ju jag som stanna henne :/

    SvaraRadera