Sidor

söndag 9 augusti 2015

Rullskidor på morgonen

Denna morgon vaknade jag kvart i sju, kände mig pigg, utvilad och HUNGRIG. Definitivt ett tecken på att kroppen har frisknat till ordentligt. Jag har varit sugen på att åka rullskidor ett tag nu, men inte lyckats få till det riktigt, så idag var planen att ge mig ut innan det blir för varmt.

Jag åt frukost och tog bilen ner mot Tvååker och parkerade vid Moarna. Därifrån åkte jag cykelvägen mot Varberg. Lite motvind hade jag och första kilometern kändes mina triceps riktigt sura. Men efter ett tag kom jag igång och kroppen började kännas stark. Starkare än jag någonsin känt mig på rullskidor hittills.

Jag passerade södra infarten till Läjet och körde någon kilometer till innan jag vände. Vågade inte ta någon extrarunda, eftersom jag inte var säker på att jag skulle hålla längre sträckor.

När jag hade vänt gick det ännu lättare, fick medvind och hade en del lätt nedförslut. Det var riktigt kul och jag fick ett bra flyt. Kändes fantastiskt bra!

När jag kom tillbaka till bilen hade jag åkt drygt 7 km och tänkte att lite till vill jag allt åka, så jag vände in mot Tvååkers gata och körde 2 km till. Så jag landade på 9,3 km, vilket är bra. Visst känns det lite i kroppen nu, men jag känner mig ändå starkare än när jag började åka rullskidor. Så om jag nu kommer igång och kör lite mer så kan det här nog bli riktigt bra!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar