Sidor

onsdag 19 augusti 2015

Full fart!

Äntligen kom sommaren till oss. Oj, vad man har längtat! Tillbringade de två sista semesterveckorna på altanen solandes, samtidigt som jag försökte hålla reda på vårt lilla yrväder taxen Hanna Montana! Henne är det verkligen full fart på! Fast i ganska korta stunder innan hon somnar i en hög.

Bushunden
Selma börjar bli mer och mer kompis med henne nu, så ibland leker de och skäller på varandra. Helknasiga!

Löpträningen har jag verkligen kommit igång med under semestern. För att undvika värmen har jag förlagt passen till morgnarna före frukost. Sedan jag var sjuk har jag inte vaknat sådär vrålhungrig som jag brukar, utan har till och med sprungit ett backigt milpass på tom mage.

Flähultbacken - likvärdig med Abborrbacken
Selma är såklart glad över att få komma ut på våra rundor och slippa den jobbiga valpen.

Lycklig löparvovve
Det är även full fart på jobbet, direkt in i hetluften med möten och grejer att fixa. Gött att vara igång igen! Kan se fram emot en mycket spännande höst med massor av jobb!

Det har blåst rätt så mycket de här soliga fina dagarna. Jag har varit sugen på att åka rullskidor, men vill inte köra när det blåser för mycket. Har ju testat det och då for stavarna runt lite hur som helst och jag var nära att sätta dem på fel sida skidorna flera gånger. 

Men äntligen ikväll så hade vinden mojnat! Efter ett lite halvkasst simpass på Simstadion beslutade jag mig för att ge mig ut.

Gick bort till Linnarpvägen och rullade iväg därifrån. Linnarpvägen ut på Tvååkersvägen. Lite svåråkt där, då det lutar rätt så mycket ner i dikena på vissa ställen, men funkade hyfsat.

Vände vid Torstorps gård och körde tillbaka hem. Trött i magmusklerna och ryggen på slutet. Behöver verkligen köra mer för att öka uthålligheten! Men kul är det! Och rätt bra fart får man också :)
Rullskidkväll!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar