Sidor

torsdag 10 juli 2014

Semestermål!

Nu är det snart semester och jag har börjat fundera över bra träningsmål under mina lediga veckor.

Dels känner jag mig i värdelös form just nu pga värmen. Hur jag än försöker så går det bara att springa i snigelfart. Jag har faktiskt funderat på ifall det alls är någon idé att springa Varbergsloppet på lördag. Men eftersom det nu ser ut att bli molnigt och endast 20 grader varmt så blir det nog start ändå.

Dels vill jag ju lära mig det där f-bannade crawl-simmet som jag har börjat lära mig och betalat för att lära mig i form av en crawl-kurs. Eller framför allt lära mig att ANDAS när jag simmar.

Såhär vill jag att det ska se ut när jag simmar!
För att komma igång ordentligt behövs det ju en bra morot som gör det lättare att ta tag i saker och ting. Alexandra  har lovat sig själv en Garmin 910xt ifall hon härdar ut värmen i sommar och det gav mig allt en idé... Jag har faktiskt ganska länge funderat på att skaffa mig en sådan (när min 410 lägger av, vilket den aldrig verkar vilja göra...), eftersom den även funkar i vatten. Dessutom har den sjunkit lite i pris nu, tror att Garmin har en uppdaterad version på gång som heter 920xt.
Vill ha...
Men en sådan klocka har jag ju ingen (eller lika mycket) nytta av så länge jag inte kan simma ordentligt... Så nu på semestern får det allt bli till att hoppa i plurret och nöta nöta nöta tills tekniken sitter!

Dessutom SKA jag sätta igång grabbarna på fyra ben har jag tänkt. Finns inga ursäkter. Har ju inget projekt på g förutom källarfönstren (som det inte är någon panik med, dessutom orkar man inte skrapa fönster hur länge som helst en dag).
Vill ha igång dessa fina grabbarna!
Så planen är som följer:
Simträning minst tre ggr/vecka (helst mer tills jag lärt mig andas)
Cykelträning varannan dag
Löpträning varannan dag
Styrketräning (ffa core)
Ridning/träning häst varje dag (en häst/dag)

Om jag lyckas hålla detta under mina semesterveckor ska jag belöna mig med någonting fint, kanske en klocka...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar