Sidor

måndag 7 juli 2014

Pisse-pass:(

Det har varit rejält varmt i helgen och inte läge för mig att springa, men idag när jag kom hem från jobbet regnade det och luften kyldes ner till ca 18 grader. Perfekt löparväder tänkte jag.

Det gick bra tills jag kom till Flähult och sprang upp i skogen för en låååång backe. Det blöta gräset dränkte mina skor och därifrån hade jag konstant en sjö i varje sko.

Jag svängde in på Yasjöstigen och hade tänkt fortsätta den vägen runt sjön. Men så såg jag en Hallandsledenskylt och beslutade mig för att följa den. Det var det dummaste beslutet på länge!

Det gick bra någon km på en jättefin grusväg, sedan svängde leden in rakt i ett jävla snår med hallonris, tistlar och brännässlor!

Inte så kul! Speciellt inte med bara ben! Det var nog 500 m av den typen av terräng innan det blev bättre. Då sprang jag fel! Såg inga mer markeringar och efter ett tag insåg jag att det bara var till att vända.

Hade missat att svänga eftersom det inte fanns någon skylt som visade att man skulle göra det.

Efter det blev stigen något bättre, det gick ju faktiskt att springa lite!


Men snart kom jag ner i ett surhål som hade behövt några fler spänger och därefter blev det tätskog...


Efter tätskogen var det någorlunda grusväg igen tack och lov! Hade jag vetat att leden var såpass otillgänglig hade jag aldrig valt den vägen!

Jag kom ut på 153:an strax efter Brännhult och valde att följa den med livet som insats tills jag kunde svänga in mot Stensared. Skönt med fast mark under fötterna!

Men kroppen orkar inte springa nu! Det blev snigeltempo hela vägen hem och jag kände mig seg! Ett pass att glömma!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar