Sidor

lördag 25 april 2020

Uteritt på pigg Bosse

I eftermiddags var det dags för hästarna att få komma ut. Eller in. Pelle fick bli lite borstad så att han får lite uppmärksamhet nu när han vilar sig i form.

Magnus och jag bar in stalldörrarna så att de inte ska stå ute och få väder och vind på sig. De är riktigt fina! Och när jag får målat dem svarta och monterat dem i stallet så tror jag att det kommer att  bli riktigt snyggt Så skönt att få två öppningsbara dörrar!

Stalldörrarna!
Jag gjorde i ordning Bosse, han var lite trött när han stod på gången, men så snart jag kommer upp på hans rygg blir han pigg. Han fick gå en runda som han inte har gått tidigare så han tyckte att det var jättespännande att få se något nytt! Det blev en hel del trav och galopp på skogsvägar och stigar. Så fint! Och kul!

Nya vägar

Yasjöstigen

Spanar lite åt sidan
Han föll in i galopp av sig själv på flera ställen och det är ju jättepositivt! Jag önskar bara att han vore lika pigg och framåt på ridbanan och i ridhuset. Tänk vad enkelt det hade varit att rida honom då och så fin han hade varit!

Vi blev nästan översprungna av tre rådjur när vi närmade oss hemmet. Men de tittade han bara lite på och sedan galopperade han på i skogen. Så cool!

Vacker utsikt!

När jag var klar svampade jag av honom för han var grymt svettig och sedan släppte jag ut dem i hagen så fick de sin kvällsmat där. Så gött att kunna ha dem ute längre på kvällarna nu! Så de får komma in när jag "nattar" dem vid halv tio-tio. Skönt för dem att få gå ute längre. Bra för dem att öva inför sommarsäsongen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar