Sidor

söndag 5 april 2020

Sågat hassel och ridit ut

Magnus har börjat röja lite i vår ekekulle och igår hjälpte jag honom lite att såga undan all jäkla hassel som växer som ogräs. Det är så jäkla drygt att hålla på med! Dels växer det omlott och så är det så jäkla långa stammar så det blir rätt jobbigt att samla ihop det så att det går att ta med skogskranen senare.

Jag avskyr hassel!
Vid tretiden tog jag in hästarna och gjorde i ordning Bosse för en uteritt. Det blåste rätt kallt, men ändå lite varmare och lite vårigare än tidigare.

Vi började med att klättra upp i Obbhultskogen där det hade blåst ned en hel del träd. Bosse var lite seg i början, men när han fick syn på träden som blockerade vägen blev han lite piggare. Vi tog det dock lugnt och passerade dem i skritt eftersom jag inte litar på att han kan hålla hovarna i styr och undvika att snubbla.

Skulle kunna vara en fin terränghinderkombination
Solen sken stundtals på oss och det var riktigt härligt när vi kom i lä. Bosse blev piggare och piggare och pinnade på bra när vi kom ut ovanför Axelid.

Pigg häst
Vi fortsatte ned på banvallen och sedan anslöt vi till Flähultstigen där det är lite utmaning att ta sig fram mellan stenar och rötter men han gjorde det jättebra! Det blev en härlig runda med mycket trav och lite galopp i en backe.

Igår kväll lade bredbandet ner här hemma. Det var något fel hos Telia. Så tråkig lördagskväll när man måste kolla på tablå-TV! Det har jag ju inte gjort på väldigt länge! Men jag somnade gott i soffan vid halv tio och även Magnus var trött då efter att ha jobbat med sågen en hel dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar